LofotFishing

Lofotstand AS står som arrangør av LofotFishing. Mange større og mindre bedrifter fra Vågan Kommune, fiskerisentret i Nordland hadde i lengre perioder deltatt på Nor-Fishing i Trondheim. For å markedsføre seg bedre under Nor-Fishing startet de Lofotstand. Dette bidro til at Vågan bedriftene fikk profilert sine produkter og tjenester på en betydelig bedre måte, enn å stå enkeltvis rundt omkring på denne store messen.

Ideen om en egen internasjonal fiskerimesse i Nord Norge ble lansert i 1998. I 1999 ble LofotFishing 1 arrangert i Kong Øystein Hall i Kabelvåg. Tilbakemeldinger og responsen fra utstillerne på Lofotfishing 1 var veldig positive. Vi har derfor fulgt opp med nye internasjonale fiskerimesser hvert andre år.

LofotFishing 9 ble arrangert i april 2015. Med over 100 hovedutstillere fra mange land har Lofotfishing blitt en viktig arena å være tilstede på. Det er blitt et viktig samlingspunkt for fiskere, oppdrettere og utstillere som får utveksle erfaringer og vist frem sine produkter. Her finner du nyheter som kan forbedre dine muligheter innen din virksomhet både på sjø og land. Vi har utstillingsareal på 2.140 Kvm av totalt hallareal på 3500 Kvm. Vi hadde nærmere 4000 besøkende på Lofotfishing 9.

Fiskeridirektør Liv Holmefjord sto for den offisielle åpningen av fiskerimessa.

LofotFishing 10 skal arrangeres fra 31. mars - 2. april 2017. Vi har merket stor interesse for neste fiskerimesse. Mange utstillere har vært tidlig ute for å sikre seg den stand plassen som de ønsker seg. Flere nye spennende utstillere er booket inn, så alle besøkende har virkelig noe å glede seg til.

Vi har fortsatt stand plass ledig, så ikke vent med å ta kontakt. Først til mølla gjelder fortsatt.

Vel møtt!